Επιστρέφει εξωτερικό και πάει στην ομάδα του Φυσέκη ο φορ της ΑΕΔ Τόλης Σαραντίδης

Μετά από 1,5 δύσκολο χρόνο στην Ελλάδα λόγω κορωνοιού Εβρίτης επιθετικός της ΑΕ Διδυμοτείχου αφού εκπλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία θα επιστρέψει στο εξωτερικό.

Αυτή την φορά όχι σε Γερμανία και Κύπρο αλλά στην Πορτογαλία και στην ομάδα της Ναζαρένος, ομάδα του Γιάννη Φυσέκη από πέρυσι. Ο 22χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 22/9/1998) από την Στέρνα Ορεστιάδας θα αγωνίζεται στην Δ’ Πορτογαλίας μετά την … φετινή σεζόν στην ΑΕ Διδυμοτείχου όπου είχε 4 συμμετοχές σε όλες βασικός (372′) και δυο τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Σαραντίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορέστη, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά της Super League και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό και την ομάδα K20. Κατόπιν βρέθηκε στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και την επόμενη σεζόν στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ. Πέρσι ξεκίνησε την χρόνια στην Δόξα Νέου Θεολόγου Ποτού στην Γ’ Εθνική στο πρώτο μισό και και τελείωσε στον Άρδα Καστανέων.