Super League: Ο Τάτος και οι άλλοι 10 της περσινής σεζόν που παραμένουν και στο νέο ρόστερ της Ξάνθης

Από την στιγμή που λύθηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, σιγα σιγα θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις των νέων παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Οι αλλαγές θα είναι ριζικές και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις επικαιροποιήσεις που έγιναν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη, μόνο 10 παίκτες που μετείχαν και στο περσινό ρόστερ, θα περιλαμβάνονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και στο φετινό ενώ ήδη έχει προστεθεί και ο Ανδρέας Τάτος που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ανάμεσα στα ονόματα αυτά αίσθηση προκαλεί ότι δεν περιλαμβάνεται κανένα από τους 11 παίκτες που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια πριν τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε καθαρά γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά μπορεί να είναι και επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση τα έντεκα ονόματα που αυτήν την στιγμή περιλαμβάνονται επισήμως στο ρόστερ της Ξάνθης και ενώ αναμένεται να συνεχιστεί μετά τον Τάτο το μπαράζ ανακοινώσεων και οι προσθήκες σε αυτό, είναι τα εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

#ΠΑΙΚΤΗΣΘΕΣΗΗΛΙΚΙΑ
1STEPANOVIC NIKOLAΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ19
2SÃO BENTO VÍTORΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ28
3ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ23

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

#ΠΑΙΚΤΗΣΘΕΣΗΗΛΙΚΙΑ
1ΘΥΜΙΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣΑΜΥΝΤΙΚΟΣ19
2ΛΕΩΝΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑΜΥΝΤΙΚΟΣ19
3ΤΕΝΕΚΕΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΑΜΥΝΤΙΚΟΣ19

ΜΕΣΟΣ

#ΠΑΙΚΤΗΣΘΕΣΗΗΛΙΚΙΑ
1POLETTO LUCASΜΕΣΟΣ25
2ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΟΚΑΝΜΕΣΟΣ20
3ΦΑΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΜΕΣΟΣ24

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

#ΠΑΙΚΤΗΣΘΕΣΗΗΛΙΚΙΑ
1ΤΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ31
2ΦΑΚΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ19