Champions League: Σπουδαία πρόκριση για «Τόρο» και Ολυμπιακό στους ομίλους για 20η φορά του συλλόγου

Προρκίθηκε στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός του ξανθιώτη πλέον τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροίδη μετά το 0-0 κόντρα στην Ομόνοια στο «Γ.Σ.Π.», σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου επαναληπτικού στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

Oι ερυθρόλευκοι κλήθηκαν να προστατέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα, κάτι που κατάφεραν με σχετική άνεση, αφού οι Κύπριοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό.

Με βασικό τον πρώην μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού Φώτη Παπουλή, οι πρωταθλητές Κύπρου έδειξαν΄ένα σχετικά καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό του πρώτου παιχνιδιού, προσπαθώντας να επιτεθούν κυρίως από την μεριά του Χολέμπας, χωρίς πέρα από κάποιες σέντρες να δημιουργήσουν ουσιαστικό πρόβλημα.

Οι παίχτες του Πέντρο Μάρτινς χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν πολύ προσεκτικοί τακτικά, αφήνοντας μια υποτυπώδη κατοχή στον αντίπαλο, προσπαθώντας να χτυπήσουν κυρίως με κόντρα επίθεση.

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα έδωσε την δίκαιη έτσι όπως εξελίχθηκε πρόκριση στους νταμπλούχους Ελλάδος και πανηγυρίστηκε έντονα από τον Βασίλη Τοροσίδη, τους αθλητές και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού θα συμμετέχουν για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.