Γ’ Εθνική: Μία μεταγραφή και μία αποχώρηση για την Αναγέννηση Θαλασσιάς

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της Αναγέννηση Θαλασσιάς λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της στην Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλήτες της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησαν στην προσθήκη του 19χρονου (γεν. 29/7/2001) στόπερ Χρήστου Γούλα που στη θερινή μεταγραφική περίοδο είχε ανακοινωθεί από τον Άρη Αβάτου, στον οποίο έκανε και προετοιμασία. Παλαιότερα αγωνίζονταν στον Κεραυνό Π. Κατραμίου.

Παράλληλα, αποχώρησε ύστερα από περίπου 1,5 μήνα συνεργασίας με την ομάδα της Θαλασσιάς ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Ψαρόπουλος και δεν θα την ενισχύσει στους επίσημους αγώνες της.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης:

«Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γούλα Χρήστο και του ευχεται καλή δύναμη και σιδερένιος…»

«Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ψαροπουλο Γεώργιο ,τον οποίον ευχαριστεί θερμά για την ολιγόμηνη συνεργασία του με την ομάδα μας .Ευχόμαστε επίσης ολόψυχα , καλή συνέχεια στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με υγεία και δύναμη.»