Volley League: Με Τούμπο στο τιμόνι ο Ηρακλής επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και μεταγραφικά

Παρα τα προβλήματα που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει ο Ηρακλής έτσι και φέτος βρήκε λύση να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας στο τιμόνι της ομάδας τον νεαρό Εβρίτη προπονητή, Δημοσθένη Τούμπο.

Ο Τούμπος αφού πήρε την πρώτη γεύση στην Volley League στον πάγκο του Ηρακλή σαν πρώτος προπονητής και ειδικότερα σε κρίσιμη αναμέτρηση για τον “Γηραιό” απέναντι στον Παμβοχαϊκό, φέτος ξεκινάει να σχεδιάζει την ομάδα από την αρχή και οι πρώτες κινήσεις είναι εντυπωσιακές για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ο Ηρακλής άρχισε τον “χορό” των μεταγραφών με την ανακοίνωση του διεθνή Σκοπιανού πασαδόρου, Φίλιπ Ντεσποτόφσκι, έναν από τους καλύτερους πασαδόρου από τα Βαλκάνια με μεγάλη καριέρα στην Ρουμανία και πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα.

Δεύτερη κίνηση των Θεσσαλονικιών, η μεταγραφή του Καίο Τίμπο, διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, 23 χρονου κεντρικού, ο οποίος μέσω του Ηρακλή θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και να παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό κοινό.

Τρίτη κατα σειρά μεταγραφή αυτή του πολύπειρου και επισης Εβρίτη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην θέση του λίμπερου, ο οποίος μετακομίζει από τον αιώνιο αντίπαλο της πόλης, τον ΠΑΟΚ.

Τέλος σήμερα, η διοίκηση της ομάδας με την σύμφωνη γνώμη του Τούμπου ανακοίνωσε και τον διεθνή αρχηγό και διαγώνιο με το Μεξικό, Ντάνιελ Βάργκας, ο οποίος είναι από τους καλύτερους Μεξικανούς αθλητές ενώ διαθέτει και Ευρωπαϊκή εμπειρία από Φινλανδία, Ρουμανία και Τουρκία.

Πράγματι εντυπωσιακές κινήσεις έστω και αργοπορημένα για τον Ηρακλή, ο οποίος δίνει στα χέρια του Δημοσθένη Τούμπο την δυνατότητα να κάνει μια καλή ομάδα για την χρονιά που έρχεται.