Δραματική αλλαγή στις στοιχηματικές αποδόσεις του μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δραματική αλλαγή έχουμε τις τελευταιες ώρες στις στοιχηματικές αποδόσεις του αγωνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αν και όταν ξεκίνησε να παίζεται το συγκεκριμένο ματς, τρία 24ωρα πριν, φαβορί εμφανιζόταν η Ξάνθη, πλέον ο άσσος της έχει ανέβει στο… πεντέμισι ενώ ακλόνητο φαβορί για την εκτός έδρας νίκη στα Πηγάδια είναι ο Απόλλων Σμύρνης, το διπλό του οποίου παίζεται κάτω από δύο

Επιπλέον ακόμα πιο ακλόνητο φαβορί είναι ο Απόλλων στο στοίχημα για το ποια από τις δυο ομάδες θα ειναι η νικήτρια του ζευγαριού συνολικά, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην Super League. Ο Απόλλων παίζεται στο 1.35 ενώ η Ξάνθη στο 3.25. Ειναι προφανές ότι η ανατροπή αυτή οφείλεται στην τάση που υπάρχει από τους παίκτες για στοιχηματισμό.

Με δεδομένη την γνωστοποίηση πλέοβ των δεδομένων και των ρόστερ των δυο ομάδων, στα μάτια των μπουκ φαντάζει ως ακλόνητο φαβορί πλέον ο Απόλλων Σμύρνης. Ωστόσο ενίοτε κάποια σημεία στο στοίχημα σπάνε, ακριβώς επειδή στο τέλος δεν επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά (αλλιώς οι μπουκ θα είχαν φαληρίσει). Θα φανεί αν το συγκεκριμένο μπαράζ θα είναι ένα από αυτά.

Παρακάτω δείτε τις αποδόσεις όπως έχουν αυτήν την στιγμή, 24 ωρες πριν το ματς, στην Stoiximan και παρακάτω θυμηθείτε πως είχαν στην ίδια εταιρεία όταν ξεκίνησε ο στοιχηματισμός…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.