Ξεκίνησαν εργασίες μπαζώματος στο παλιό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (+photos)

Εργασίες άρσης της επικινδυνότητας στο χώρο του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται η κάλυψη της πισίνας με χώμα, προκειμένου το σημείο να καταστεί πιο ασφαλές για τους δημότες.

H προηγούμενη κατάσταση ήταν ιδιαιτέρως προβληματική, λόγω σκουπιδιών και εντόμων που είχαν καταστήσει το σημείο εστία μόλυνσης. Μάλιστα, ο Δήμος χρησιμοποιεί βυθοκορήματα από την εκσκαφή του λιμένα, γλιτώνοντας έτσι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Τον Οκτώβριο  θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την κατεδάφιση του μεγαλύτερου τμήματος του κτιρίου που κάποτε φιλοξενούσε αθλητές και συλλόγους. Διατηρήθηκαν, όπως προβλέπονταν στη μελέτη μόνο τα αποδυτήρια και οι κερκίδες, περιμετρικά της μισής έκτασης που καταλάμβανε το κτίριο.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήθελε να κατασκευάσει στο σημείο γήπεδα τένις, ωστόσο η νέα διοίκηση του Δήμου επανεξετάζει το ζήτημα, δίχως να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. «Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα», σχολιάζει σχετική ανακοίνωση, «στόχος είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου προς όφελος των πολιτών».