Αρνητικά όλα τα πρώτα δείγματα όσων μετέχουν στην αποστολή της Ξάνθης για τη Λαμία

Αρνητικά αποδείχθηκαν όλα τα πρώτα δείγματα όλων όσων μετέχουν στην αποστολή της ΠΑΕ Ξάνθη για τον αγώνα στη Λαμία και βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στη Νέα Αγχίαλο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευης συνεργείο ου ΕΟΔΥ από την Θεσσαλονίκη πήρε δείγματα από όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και τους υπόλοιπους διοικητικούς και μη υπαλλήλους που συνόδευαν την αποστολή.

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, όλα τα δέιγματα βγήκαν αρνητικά. Νέος έλεγχος θα γίνει πάλι σε όλους όταν συμπληρωθούν 48 ώρες. Εφόσον είναι και πάλι αρνητικά όλα τα δείγματα, ο αγωνας με την Λαμία θα διεξαχθεί κανονικά την Δευτέρα στις 19:30 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της Super League:

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.
Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.