Δωρεά της γαλακτοβιομηχανίας «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ» στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Καπετανίδη Χρήστο, επισκέφθηκε χθες ο Χρήστος Παπαζηλάκης, εκπροσωπώντας την κορυφαία γαλακτοβιομηχανία του Έβρου και της Θράκης “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”.

Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παράδοσης του ιατρικού εξοπλισμού που η “Εβροφάρμα” χορήγησε στα δύο νοσοκομεία του νομού Έβρου, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Συγκεκριμένα, η “Εβροφάρμα σε επικοινωνία με τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας και των υπηρεσιών τους, είχε προχωρήσει στην δωρεά του παρακάτω εξοπλισμού :
• Μόνιτορ παρακολούθησης ασθενούς (Γεν. Νοσ. Διδυμοτείχου)
• Δύο καρότσια μεταφοράς για το μόνιτορ (Γεν. Νοσ. Διδυμοτείχου)
• Διφασικός απινιδιωτής (Παν. Γεν. Νοσ. Αλεξανδρούπολης)
• Δωδεκακάναλος καρδιογράφος (Παν. Γεν. Νοσ. Αλεξανδρούπολης)

Σύμφωνα με τον κ. Παπαζηλάκη, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τους ανθρώπους της Εβροφάρμα, θεωρείται αυτονόητη η έμπρακτη υποστήριξη του ηρωικού αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που καθημερινά στην πρώτη γραμμή, με αίσθημα αυτοθυσίας προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό για να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας που ζουν στην Θράκη μας.
Ο κ. Καπετανίδης ευχαρίστησε τον Χρήστο Παπαζηλάκη και την “Εβροφάρμα” για τη δωρεά και στάθηκε ιδιαίτερα στη ζωτικής σημασίας συνεισφορά της εταιρείας στην ακριτική περιοχή του Έβρου και ειδικότερα στον Βόρειο Έβρο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είναι καθοριστικός ο ρόλος της “Εβροφάρμα” στην αγροδιατροφική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στον ακριτικό μας νομό.

Πηγή: https://www.evros-news.gr