Από το πρωί της Πέμπτης ήταν γνωστό στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι υπήρχε ύποπτο κρούσμα στην ομάδα

Από το πρωί της Πέμπτης υπήρχε ενημέρωση στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι ενδεχομένως ένα κρούσμα παίκτη της ομάδας να ήταν θετικό στον Covid-19. Για τον λόγο αυτόν μάλιστα, ο παίκτης πέρασε νέο τεστ την Παρασκευή. Αυτό αποκάλυψε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Τσαλίκης.

«Την Τετάρτη που μας πέρασε κάναμε όλη η ομάδα τα προκαθορισμένα τεστ. Την Πέμπτη το πρωί προς μεσημέρι μάθαμε τα νέα. Ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές αρνητικοί εκτός από ένα τεστ που ήταν αμφιβόλου. Χρειάστηκε ο πδοοσφαιριστής αυτός να κάνει ξανά το τεστ. Το έκανε και το μάθαμε όταν η αποστολή είχε φτάσει πλέον στον Αγχίαλο όπου διαμένει για το παιχνίδι με τη Λαμία», ανέφερε ο Τσαλίκης.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Θράκης προσθέτει ότι ήδη μάλιστα όλα τα μέλη της αποστολής από το βράδυ της Παρασκευής πέρασαν από νέα τεστ και μάλιστα από συνεργείο του ΕΟΔΥ που ήρθε για τον σκοπό αυτόν από την Θεσσαλονίκη. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καραντίνα στο ξενοδοχείο στον Αγχίαλο. Ήρθε συνεργείο από την Θεσσαλονίκη και μας ξαναέκαναν τα τεστ, όλη την αποστολή», είπε ο Τσαλίκης.

Οσο για το τι μέλει γενέσθαι; Ο Κώστας Τσαλίκης εξηγεί: «Σε περίπτωση που η δειγματοληψία είναι αρνητική σε όλα τα τεστ των παρευρισκομένων εδώ, πάμε κανονικα γοα το παιχνίδι της Δευτέρας. Αν βγει έστω και ένα θετικό, τότε θα ακυρωθεί το παιχνίδι οριστικά και θα πρέπει να το ορίσει σε ένα ημερομηνία η διοργανώτρια αρχή».