Γ’ Εθνική: Ευχαριστήριο στον Δήμο μετά την επιχορήγηση των 8.000 ευρώ η Ενωση Αλεξανδρούπολης

Μετά το δημόσιο κράξιμο από παίκτες και τεχνικό τιμ για την κατάσταση του δημοτικού σταδίου Αλεξανδρούπολης που χρησιμοποιεί ως έδρα, η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Δήμο για την συμβολή του στην προσπάθεια της ομάδας.

Τι μεσολάβησε; Δεν διορθώθηκε ούτε το πότισμα στο γήπεδο ούτε η κατάσταση στα αποδυτήρια ούτε ο φωτισμός, για τα οποία έγιναν στην τηλεόραση τα παράπονα. Ωστόσο διευκρινίστηκε ότι αυτά είναι προβλήματα διαχρονικά και δεν φέρει την ευθύνη η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, που τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο κέρδισε τις εκλογές και από τον Σεπτέμβρη ανέλαβε τις τύχες του Δήμου, όταν δεν μπορούσαν να διορθωθούν και πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Κυρίως όμως το διάστημα αυτό που μεσολάβησε η αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενέκρινε ποσό επιχορήγησης ύψους 8.000 ευρώ στην Ένωση Αλεξανδρούπολης, όπως αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS. Έτσι, η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ευχαριστήριο για την βοήθεια με αποδέκτη τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, για την πολύτιμη βοήθειά του στην προσπάθεια.

Με την επιστολή αποστασιοποιείται από την απόδοση ευθυνών για την κακή κατάσταση του “Φώτης Κοσμάς” ενώ επαναλαμβάνει ότι στόχος της νέας σεζόν είναι η άνοδος στη Football League. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Ενωσς Αλεξανδρούπολης για την ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο είναι το εξής: