Κάταγμα στον αστράγαλο ο Εντουάρντο! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει

Αρκετά σοβαρός φαίνεται ότι είναι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ξάνθης Εντουάρντο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στον Βόλο.

Συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης του Βόλου με την Ξάνθη, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Θρακιωτών είχε δυνατή σύγκρουση με τον Φεράρι, με αποτέλεσμα ο Εντουάρντο να αποχωρήσει τραυματίας δίνοντας την θέση του στον Μπαριέντος.

Ο Βραζιλιάνος κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Είναι χαρακτηριστικό πως έφυγε από το γήπεδο υποβασταζόμενος ή αγκαλιά από τους ανθρώπους της ομάδας της Ξάνθης και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Μαγνησία, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο και αν επιβεβαιωθεί αυτή η αρχική εκτίμηση, τότε θα μείνει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ενδεχομένως να τελειώσει πρόωρα η σεζόν gγια αυτό.

Ηδη οι πληροφοριες από τον Βολο αναφέρουν ότι του τοποθετήθηκε νάρθηκας στον δεξιό αστράγαλο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για σημαντική απώλεια ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, στα οποία πλέον η Ξάνθη δίνει μάχη με Παναιτωλικό και Πανιώνιο για την παραμονή της για 32η συνεχόμενη σεζόν στην Α’ Εθνική.