Super League: Ισοπαλία στο ντέρμπι των πρώην κόουτς του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη και Άκη Μάντζιου

Ο Ατρόμητος και η Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο άλλο σαββατιάτικο ματς των πλέι άουτ, που έφερε αντιμέτωπους στους πάγκους δύο πρώην προπονητές του Πανθρακικού που μάλιστα διαδέχθηκαν ο ένας τον άλλον στην τεχνική ηγεσία των Πρασίνων: τον Σάββα Παντελίδη και τον Άκη Μάντζιο.

Μετά από ένα βαρετό πρώτο 43λεπτο, έμελλε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να επιτευχθούν τα δυο τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα! Πρώτα η Λαμία, εκμεταλλεύτηκε το ένα από τα τρία διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε σε μία φάση και σκόραρε με προβολή του Αντέτζο στο 43′. Ωστόσο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κιβρακίδης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Γκάλο που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-1.

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο στο Περιστέρι είχε χαμηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Κορυφαία φάση στο δεύτερο μέρος, αυτή του 84ου λεπτού, όταν μετά από σέντρα του Γκάλο, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν.

Από εκεί και πέρα και παρά την πίεση των Περιστεριωτών στις καθυστερήσεις, το 1-1 δεν άλλαξε, με τον Ατρόμητο να μπαίνει με το… αριστερό στα πλέι άουτ (αφού την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε λόγω της αναβολής της αναμέτρησης της Ξάνθης) και την Λαμία να φεύγει από το Περιστέρι με την ισοπαλία πέντε μέρες μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού!