Ανακήρυξε επίσημα όλους τους πρωταθλητές η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ορίζοντας και ένα μπαράζ! Όλη η λίστα

Επίσημη ανακήρυξη των πρωταθλητών όλων των κατηγοριών ανακήρυξε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δείτε αναλυτικά τις πρωταθλήτριες ομάδες:

Κατηγορία Ανδρών:
Α’ Όμιλος: ΚΑΟ Δράμας
Β’ Όμιλος: Αρίων Ξάνθης

Κατηγορία Εφήβων:
Αρίων Ξάνθης

Κατηγορία Γυναικών:
Πάνθηρες Καβάλας

Κατηγορία Νεανίδων:
Αστέρας Καβάλας

Κατηγορία Κορασίδων:
Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Κατηγορία Παίδων:
Λόγω της ισοβαθμίας στις δύο πρώτες θέσεις θα υπάρξει αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Πανσερραϊκό ΜΓΣ και τους Ίκαρους ΑΟΚ Σερρών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020.

Αναλυτικά ηανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εχει ως εξης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά από τηλεφωνική συνδιάσκεψη, αποφάσισε να γίνει δεκτή ομόφωνα ,η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-2020 και την επικύρωση της  βαθμολογίας που  είχε  διαμορφωθεί ως  τελική , σε κάθε ένα από τα πρωταθλήματα τη στιγμή της διακοπής τους στις 10/03/2020 ,της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 .

Αναλυτικά:       

Στην κατηγορία  ΑΝΔΡΩΝ ,  ανέρχονται   στη  Γ’ Εθνική  κατηγορία Ανδρών ΕΟΚ της περιόδου 2020–2021,οι πρώτοι των δύο ομίλων της Α φάσης τη στιγμή της διακοπής.
Αυτές είναι από τον A όμιλο ο ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ και από τον  B  όμιλο ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ πρωταθλητής ανακηρύσσεται  ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ως πρώτος στη βαθμολογία της  ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος  Εφήβων τη στιγμή της διακοπής.

Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ,  ως  πρώτη στην ΤΕΛΙΚΗ  φάση της βαθμολογίας του  πρωταθλήματος  Γυναικών  τη  στιγμή  της  διακοπής.

Στην κατηγορία ΝΕΑΝΙΔΩΝ πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται ο ΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ,ως πρώτη στη βαθμολογία ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος Νεανίδων τη στιγμή της διακοπής.

Στην κατηγορία  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται  η  ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ,ως πρώτη στη βαθμολογία της ΤΕΛΙΚΗΣ  φάσης του πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ τη στιγμή  της  διακοπής.

Τέλος, ειδικά στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ λόγω της ισοβαθμίας των δύο ομάδων ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ  ΣΕΡΡΩΝ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  ΜΓΣ  στην  ΤΕΛΙΚΗ φάση του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί αγώνας (ΜΠΑΡΑΖ) την ΤΕΤΑΡΤΗ 01/07/2020 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  ΜΓΣ  και ΙΚΑΡΟΙ  ΑΟΚ  ΣΕΡΡΩΝ (ο γηπεδούχος προέκυψε  με κλήρωση), με βάση τα σχετικά υγειονομικά  πρωτόκολλα  της  ΕΟΚ  και  της ΓΓΑ για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις  και χωρίς την παρουσία θεατών, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που δεν καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα ,για λόγους ανωτέρας βίας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την ίδια ημερομηνία 01/07/2020, στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.»


Материалы по теме:

Εθνική Παίδων: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό με τους Εβρίτες Μπατίλη, Τοκαμάνη και Μουχταρίδη
Στο Καρπενήσι έχει καταλύσει η Εθνική παίδων, έχοντας στην σύνθεση της 3 Εβρίτες τους Μπατίλη, Τοκαμάνη και Μουχταρίδη. Την Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της συνεχίζει στο κλειστό ...
Γ΄ Εθνική: Το πλήρες πρόγραμμα για ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής στο νέο πρωτάθλημα
  Εντός έδρας ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΓΑΣ Κομοτηνή, εκτός έδρας η ΑΕ Κομοτηνής στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι δύο ομάδες ...
Οι δηλώσεις μετά τον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακού-Εθνικού
Αποστολή στην Αθήνα: Γιώργος Πανταζίδης  -  Αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. ...
Σοκ σε Εθνικό με Ανδρεάδη: τρεις εβδομάδες εκτός, χάνει το κύπελλο με ΑΕΚ…
Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης -  Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για τον Εθνικό τα μαντάτα αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ...
Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος
Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης -  Με το μυαλό στα Πηγάδια και το αυτί στα τρανζιστοράκια, η Ασπίδα Ξάνθης έπαιξε μεταξύ... συγγενών και ...