Volley League: Στον αέρα οι Εβρίτες του Ηρακλή μετά την παραίτηση του ΔΣ

Στον Ηρακλή φέτος βρέθηκαν αρκετοί Εβρίτες, από πλευράς παιχτών, οι Πεντίδης και Κεσεσιδης αλλά και ο Χήρας, με το πέρασμα του από το 2015-2016 από τον ΑΟ Ορεστιάδας ενώ τέλος ο προπονητής της ομάδας από την μέση της σαιζόν ήταν ένας ακόμα Εβρίτης, ο Δημοσθένης Τούμπος.

Η ομάδα του Ηρακλή και το ΤΑΑ του συλλόγου ξεκίνησαν για ακόμη έναν χρόνο να ανέβουν το βουνό της παραμονής της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, με τα πράγματα να μην ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, κ. Καλαϊτζίδης, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε έκανε τον απολογισμό της χρονιάς ενώ στο τέλος κατέθεσε την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσε προκάλεσε την αντίδραση και της Λέσχης Φίλων Ηρακλή.

Αρχικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλή:

“Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου έκανε έναν πλήρη απολογισμό των τελευταίων τριών ετών. Μετά την ομιλία του προέδρου, σύσσωμο το ΔΣ υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από το σώμα.

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση διότι το τελευταίο δίμηνο εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης που θα εξασφάλιζε την συνέχεια και ύπαρξη του Συλλόγου από την Λέσχη Φίλων Ηρακλή και τον Όμιλο 1899.

Υπήρξε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα εκπροσώπων των προαναφερόμενων φορέων με μέλη της διοίκησης στην οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά η υφιστάμενη κατάσταση του Συλλόγου. Αποτελέσματα αυτής της συνάντησης ήταν η δέσμευση των ενδιαφερόμενων να εμφανιστούν στην σημερινή συνέλευση όπου θα παρουσίαζαν το επόμενο διοικητικό σχήμα.

Στη βάση της παραπάνω συνεννόησης το απερχόμενο ΔΣ δεσμεύτηκε να προτείνει στην γενική συνέλευση την πλήρη στήριξη στο νέο διοικητικό σχήμα. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε σήμερα ουδείς και ως εκ τούτου το σώμα ομόφωνα καλεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στις 18:00 όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου και επιπλέον δύο εκπροσώπους από κάθε φορέα ( Σύνδεσμοι, Όμιλος 1899, Λέσχη Φίλων Ηρακλή, ΓΣ ) προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου. Επειδή τα χρονικά περιθώρια για την λήψη σημαντικών αποφάσεων έχουν στενέψει ασφυκτικά αντιλαμβάνεται καθένας ότι η παρουσία όλων είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.”

Ενώ αργότερα ήρθε η απάντηση από την Λέσχη Φίλων Ηρακλή:

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθές το βράδυ μια ανακοίνωση από το Βόλλευ του Κύριου Μάκη Καλαιτζίδη , ρίχνοντας ευθείες βολές και αφήνοντας αιχμές στο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.iraklis

Και τώρα πάμε στο κείμενο που διαβάσαμε χθές το Βράδυ.

1ον)
Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη στην ανακοίνωση σου ότι η ΛΕΣΧΗ θα αναλάβει Διοικητικό πόστο στη νέα προσπάθεια….
Ουδέποτε αναφέραμε ότι θα μπούμε σε διοίκηση και επίσης δεν ήρθαμε ”ΠΟΤΕ” όλο αυτό το ”2μηνο” που αναφέρεσαι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την Λέσχη να μιλήσουμε μαζί σου γιατί πολύ απλά Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ…
Εμείς Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη είμασταν οι ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ στην υπόθεση !!!
Την μοναδική φορά που ήρθαμε στο τραπέζι και κάτσαμε απέναντι σου ήταν την παρασκευή (29/5) όταν και μας το ζήτησαν από την ομάδα που ήθελε να αναλάβει το βόλλευ, ώστε να φτιαχτεί μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ , βάζοντας ο κάθε φορέας απο ένα άτομο για να έρθουμε στο Κατσάνειο και να σου ζητήσουμε τα ”οικονομικά στοιχεία” της ομάδας !!!
Ηταν η μοναδική φορά σε όλο αυτό το 2μηνο που αναφέρεσαι που ήρθε άτομο εκπροσωπώντας την Λέσχη απέναντι σου. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είναι ηχογραφημένο απο εμάς, μιας και εσύ δεν είχες έναν άνθρωπο δίπλα σου να καταγράψει στα πρακτικά σας ότι ειπώθηκε στο ραντεβού.. ώστε ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια.

2ον)
Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη στην ανακοίνωση μόνο σε 2 φορείς όταν και οι 5 φορείς γνωρίζαμε ποιός είναι ο ενδιαφερόμενος (μέχρι και εσύ το ήξερες…) και οι 5 φορείς βρεθήκαμε με τους ενδιαφερόμενους και όλοι μαζί συμφωνήσαμε να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους με ”ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ” εφόσον έρθουν να πάρουν την ομάδα από εσένα !!!
Ηξερες πολύ καλά Κύριε Μάκη Καλαιτζίδη οτι όλοι οι φορείς θα στηρίξουμε την νέα προσπάθεια… δέν το έμαθες στο τέλος και ούτε είμασταν ‘2’ φορείς όπως έγραψες στην ανακοίνωση σου αλλα ‘5’ !!!

Ουδέποτε δώσαμε τον λόγο μας ότι θα διοικήσουμε !!!
Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι κακό το να υπάρχει μια δεξαμενή ανθρώπων που να μπορεί να βοηθήσει αλλά απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση που βγάλατε χθές Διοικήση του ΒΟΛΛΕΥ δεν ήταν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ… αλλά ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ !!!

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

Υ.Γ.) ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.