Γ’ Εθνική: Κομβική αγωνιστική! Το ενδιαφέρον σε Καλαμπάκι, Κιλκίς, Χρυσούπολη και Αλεξανδρούπολη (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφη αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικότερος αγώνας της αγωνιστικής αυτός στο Καλαμπάκι εκεί όπου η τοπική ΑΕΚ (25 βαθμοί) που μάχεται για την παραμονή της φιλοξενει την πρωτοπόρο Καβάλα (57 βαθμοί), που εαν φυγει με το τρίποντο δυσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα.

Ενδιαφερον και μάλιστα Θρακιώτικο, έχουμε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο μεταμορφωμένος Εθνικός Αλεξανδρούπολης (21 πόντοι) του Γιώργου Δίγκα μετά την κατάκτηση του κυπελλου της ΕΠΣ Έβρου, παει για το θαύμα της παραμονής αλλα δεν εξαρτώνται όλα από αυτόν αφού θέλει και ήττα της Πέρνης (30 βαθμοί) στο Κιλκις από τον αδιάφορο μαθηματικά Αλέξανδρο (35 βαθμοί) του Βασίλη Παμπορίδη.

Ο Εθνικός που έκανε το 2/2 εκτός έδρας, αποδρώντας αρχικά από το Καλαμπάκι και μετά με 11 παίκτες απο το Παραλίμνιο, φιλοξενεί την υποβιβασμένη αλλά μαχητικη Ασπίδα (17 βαθμοί) θέλοντας να μείνει ζωντανός στην μάχη του πρωταθλήματος πριν παει στην Καβάλα την προτελευταία αγωνιστική.

Στην Χρυσούπολη ο δεύτερος Νέστος (56 βαθμοί) φιλοξενεί το υποβιβασμένο Κόσμιο (13 βαθμοί), εχοντας το μυαλό στο Καλαμπάκι. Η ομάδα του Κυριακου Κετσιεμενίδη ελπιζει σε στραβοπάτημα των Αργοναυτών, ξεροντας οτι η Καβαλα δύσκολα να έχει απώλειες καπου αλλου. Από την άλλη οι Ροδοπίτες χωρίς αγχος θα πάνε στην Χρυσούπολη ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανή υποτίμησή τους και παρά τις απουσίες να παίξουν για τους εαυτού τους και να αποφυγουν την τελευταία θέση του πρωταθλήματος, που ειχαν πάρει και προ εξαετίας στο πρωτάθλημα και πάλι της Γ’ Εθνικής.

Τα υπόλοιπα παιχνιδια δεν παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφερον. Ο Αετός Ορφανού (36 βαθμοι) με το μυαλό στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου (35 βαθμοί) που όπως και οι γηπεδούχοι θέλει για λόγους γοήτρου την 3η θέση. Θέση που θέλει και ο Πανσερραϊκός (39 βαθμοί) που στο Σερραικο ντέρμπι φιλοξενει τον ουραγό Εθνικό Σιδηροκάστρου (13 βαθμοι) που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-0 του Αβατου.

Θυμίζουμε πως αυλαία της 24ης αγωνιστικής ειχαμε το Σάββατο στο ΔΑΚ Ξάνθης, όπου Ορφέας και Απόλλων Παραλιμνλιου αναδείχθησαν ισόπαλοι 1-1 (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ασπίδα Ξάνθης
Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου
Α.Ε. Καλαμπακίου – Καβάλα
Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου
Αλέξανδρος Κιλκίς – Κεραυνός Πέρνης
Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ