Γ’ Εθνική: Οι τρεις αγώνες που απομένουν σε Πέρνη, Καλαμπάκι και Εθνικό για την αποφυγή του «μοιραίου»

Τρεις Κυριακές έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το οποίο απέκτησε ενδιαφέρον στην ουρά μετά τα διπλά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλα και την προ μηνός δικαίωση της Ασπίδας Ξάνθης στην έφεση που έκανε κατά του Κεραυνού Πέρνης.

Προσωρινά, μετά την απόφαση, η Πέρνη πέρασε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με 3 σερί νίκες πήρε πλεονέκτημα από το Καλαμπάκι αλλα και τον μεταμορφωμένο Εθνικό Αλεξανδρούπολης του Γιώργου Δίγκα που δύσκολα θα γλιτωσει το μοιραίο, παρα το 2 απίστευτα διπλά που πήρε στο πρωταθλημα σε Καλαμπάκι και Παραλίμνιο αγωνιζόμενος ακόμα και με τερματοφύλακες ως επιθετικούς.

Το όριο παραμονής φέτος αναμένεται να είναι μικρότερο από το περσινό που ήταν οι 32 βαθμοί που ειχαν ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Άρης Αβάτου και ο Ορφέας Ξάνθης, με το Διδυμότειχο να υποβιβάζεται με 31 βαθμούς.

Αναλυτικά, το υπόλοιπο πρόγραμμα των 3 μονομάχων για την παραμονη, με μόνο μία ομάδα να σώζεται και τις άλλες να ακολουθούν τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, το Σιδηρόκαστρο και την Ασπίδα Ξάνθης που αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την κατηγορία:

9. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (30 βαθμοί): Αλέξανδρος Κιλκίς (εκτος), ΑΕ Καλαμπακίου (εντος), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εκτος)

10.ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (25 βαθμοί): Καβαλα (εντος), Πέρνη (εκτος), Αβατο (εντος)

11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (21 βαθμοί): Ασπίδα Ξ. (εντος), Καβάλα (εκτος), Πέρνη (εντος)