Γ’ Εθνική: «Τελικός» για τον ΓΑΣ στην Χαλκιδική, Ξανθιώτικο ντέρμπι Λεύκιππος-Ασπίδα! (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Σημαντική είναι η 21η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και του Β’ Ομίλου του Βορρά, αφού πιθανότατα μπορεί να κρίνει πολλά ιδίως γιατον ΓΑΣ Κομοτηνή και την μάχη της ανόδου.

Ο δεύτερος ΓΑΣ Κομοτηνή μετά την επιστροφή στις νίκες επί του μαχητικού ΒΑΟ, θέλει την νίκη που θα τον φέρει πολύ κοντά στην επάνοδό του στην Β’ Εθνική κόντρα στον τρίτο στης βαθμολογίας Πολύγυρο ή στην χειρότερη περίπτωση να ηττηθεί με 1 πόντο, αφού είχε επικρατήσει με 82-81 στην παραταση με γκολ φαουλ του Ιορδάνογλου.

Στο Ξανθιωτικο ντερμπι στο Αμοιρίδειο, ο Λεύκιππος φιλοξενεί μετά την ήττα σοκ από την Μακάμπη την Ασπίδα Ξάνθης, που έρχεται σπαζοντας το αηττητο σερι 11 αγώνων της πρωτοπόρου και … γκρινιάρας Ευκαρπίας, θέλοντας να πάρει ρεβανς για την ήττα της στον πρωτο γύρο στην έδρα της. Από την άλλη ο Λεύκιππος θέλει την νίκη ώστε να καθαρίσει την παραμονή και να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητές του που έχει για την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΠΣ Ευκαρπίας-ΔΕΚΑ, ΜΕΝΤ, ΜΕΝΤ-ΠΟ Ν. Μουδανιών, Αστέρας Σίνδου-Αίας Ευόσμοy, Πολύγυρος-ΓΑΣ Κομοτηνή, Ζέφυρος-ΒΑΟ, Λεύκιππος-Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς-Μακαμπή 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩh

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ