Γ’ Εθνική: Δεν άντεξαν και δέχθηκαν 5 γκολ σε ένα ημίχρονο οι… 12 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Οφρύνιο

Σε έναν αγώνα που κινδύνευσε να αναβληθεί λόγω του χιονιού που άρχισε να πέφτει στο επικίνδυνο από τη λάσπη γηπεδο Οφρυνίου, ο οποίος άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής και δεν χρήζει κριτικής, ο ελλιπής Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 5-1 από τον Αετό Ορφανού και περιμένει τις επόμενες 6 αγωνιστικές ώστε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός που παρατάχθηκε με μόλις 12 ετοιμοπόλεμους στον αγώνα αφού ο 13ος δηλωμένος Γεωργαντζόπουλος δεν ηταν σε θέση να αγωνιστεί και με τον τερματοφύλακα Μπινόπουλο να αγωνίζεται ως … φορ, βρέθηκε 5-0 πίσω στο σκορ ήδη από το ημίχρονο με τον Σάββα Μουδούρογλου να πετυχαίνει δυο τερματα φτάνοντας τα 12 στο πρωτάθλημα και περνώντας στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα ήταν αυτή που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Βουζουλίδη.
Στο 13′ η ομάδα της Καβάλας πήρε αέρα δύο τερμάτων, χάρη σε πλασέ του Δουμάνη, ενώ στο 18′ ο Μουδούρογλου έκανε το 3-0, καθαρίζοντας από το πρώτο κιόλας μέρος την υπόθεση νίκη. Στο 26΄ο Καραγιαννίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο των «ασπρόμαυρων» κάνοντας το 4-0, ενώ στο 37′ ο Μουδούρογλου με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0.

Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχοντας κλειδώσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα. Άλλωστε επέλεξαν να αλλάξουν κατά τα 4/11 το σχήμα, κάνοντας τότε και τις 4 αλλαγές τους. Από την πλευρά τους οι Εβρίτες, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 77΄ με ωραία προσπάθεια και βολέ σουτ από πλάγια δεξιά του Μαρασλή από πάσα του Κούπα, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 5-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Αετός έφτασε τους 35 βαθμούς περνώντας πάλι τρίτος, ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 15 βαθμούς, 11 λιγοτερους από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, τον οποίο φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Δημήτρης Σίτσας): Κυφωνίδης, Μήττας, Βουζουνίδης, Κωνσταντινίδης (46′ Γιότσι), Παυλίδης, Καραγιαννίδης (46′ Γιαννα), Κάμπατζης (46′ Δαγκουλης), Μουδούρογλου, Γεράκης, Δουμάνης (46′ Δουζδαμπάνης), Καζαντζίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Δίγκας): Μπαμπλής, Κούπας, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Αντωνιάδης, Καρακασίδης, Μπινόπουλος (81′ Βογιατζής), Κεσσάτης, Μαρασλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ