Κυνηγώντας δυο γκολ για την μεγάλη έκπληξη της πρόκρισης στα ημιτελικά πάει στην Τούμπα η Ξάνθη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Μπορεί ο πρώτος αγώνας να έληξε με 1-2 υπέρ της ομάδας του ΠΑΟΚ, όμως στο στρατόπεδο της Ξάνθης εξακολουθούν να ελπίζουν, λένε ότι τίποτα δεν έχρι κριθεί και ταξιδεύουν στην Τούμπα (17:15, LIVE ThrakiSportS) για να τα δώσουν όλα και να κυνηγήσουν τη μεγάλη έκπληξη, να νικήσουν δηλαδή επιτυγχάνοντας τουλάχιστον δύο γκολ, παίρνοντας αυτοί αντί για τον ΠΑΟΚ το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα Πηγάδια, ο οποίος είχε λήξει με νίκη του ΠΑΟΚ με 1-2, οι δυο ομάδες σήμερα θα κοντραριστούν και πάλι με διαφορετικούς πλέον στόχους. Ο μεν ΠΑΟΚ θέλει να κλειδώσει την πρόκριση, η δε Ξάνθη να κάνει την έκπληξη και να «κλέψει τη μπουκιά μέσα από το στόμα» του ΠΑΟΚ, που δείχνει να τον απασχολεί πιο πολύ το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ξάνθη δείχνει πως βρίσκει και πάλι το δρόμο της, και ανεβάζει ρυθμούς αφού μετά από ένα μεγάλο, θα έλεγε κανείς, διάστημα ντεφορμαρόσματος δείχνει να βρίσκει ξανά τη φόρμα που είχε έως και τις αρχές Ιανουαρίου, νικώντας μάλιστα και τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά φέτος. Θέλει να δείξει πως δεν οφείλεται στην τύχη η εκπληκτική πορεία που κάνει και ομολογουμένως ίσως να μην υπάρχει καλύτερο ματς από το σημερινό για να το κάνει.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δείχνει πως δεν είναι η ομάδα που είχε ερθει στις αρχές του προηγούμενου μήνα στην Θράκη, αφού στο μεσοδιάστημα που πέρασε έχει αποκλειστεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Γιουρόπα Λιγκ συγκεκριμένα, ένω έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ντεφορμαρόσματος, αφού μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ουραγό της Super League αλλά συμπολίτη του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Μπορεί, λοιπόν ο ΠΑΟΚ να έχει ένα αρκετά ισχυρό πλεονέκτημα και να αποτελεί το απόλυτο φαβορί, ωστόσο η Ξάνθη παραφυλάει στη γωνία και περιμένει το παραμικρό στραβοπάτημα ή ίχνος υποτίμησης από τον ΠΑΟΚ, ώστε να κάνει την κίνηση ματ. Κρίσιμο αναμένεται το πρώτο ημίχρονο. Αν ολοκληρωθεί με την Ξάνθη να είναι μπροστά στο σκορ ή έστω να έχει πετύχει γκολ, τα δεδομένα θα αλλάξουν και όλα είναι εφικτά, λένε στην Θράκη…

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ XANTHIFANS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ