Κύπελλο Ελλάδος: Αντίστροφη μέτρηση για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την Ξάνθη, δείτε την αποστολή του αγώνα…

 

Με προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα της Ξάνθης, για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (17:15, LIVE ThrakiSportS).

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης συγκντρώθηκαν στα Πηγάδια και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον πολύ δύσκολο και σημαντικό επαναληπτικό του πρώτου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής αμυντικά αλλά και επιθετικά, οπως επίσης και στα τελειώματα των φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα, αλλά ανακοίνωσε και την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα και η οποία αποτελείται από 18 παίκτες είναι η εξής: Πάμπλο Ντε Λούκας, Τζόρτζε Λάζιτς, Άντριαν Λουσέρο, Αλφρέντο Μεχία, Μάρκος Πιτσέλι, Καρίμ Σολτάνι, Σαλιμό Σιλά, Χαμζά Γιουνές, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Ζαρόπουλος Μιχάλης, Καρασαλίδης Αριστοτέλης, Κώστας Κωνσταντίνος, Λισγάρας Χρήστος, Μπαξεβανίδης Δήμος, Ράνος Αντώνιος, Σβάρνας Στράτος, Τριάδης Παναγιώτης.