Κύπελλο Ελλάδος: Ανακοίνωση πρόκρισης από τους XanthiFans!

 

Ανακοίνωση με την οποία δείχνουν την πίστη τους στην Ξάνθη και στο ότι η ομάδα θα ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα και θα πάρει την πρόκριση στην Τούμπα εξέδωσαν οι XanthiFans.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση η Ξάνθη δεν είναι τελειωμένη και “τον Λουτσέσκου για να τον κερδίσεις πρέπει να “φτύσεις” αίμα.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση των XanthiFans:

Αφού ξεμπερδέψαμε με τους “πελάτες του Τέο”, οι οποίοι παρεπιπτόντως “αλα…σκούζουν” μέσα από τις πανελλήνιας εμβέλειας ιστοσελίδες, την Πέμπτη φτάνει η ώρα του Κυπέλλου με τους “πρωταθλητές Αυγούστου”, οι οποίοι έδειξαν την Κυριακή ότι τους “τελείωσε η βενζίνη”.

Όποιοι νομίζουν ότι η υπόθεση Κύπελλο είναι τελειωμένη για την ΑΟΞΑΡΑ “πλανώνται πλάνην οικτράν”. Τον Λουτσέσκου για να τον κερδίσεις πρέπει να “φτύσεις” αίμα.

Θυμάστε τι έπαθαν οι πελάτες μας το 2015 όταν είχαν πάρει ισοπαλία με 1-1 στα Πηγάδια και θα έκαναν, λέει , υγιεινό περίπατο στην Λεωφόρο. Λογάριαζαν χωρίς τον Τέο όμως , ο οποίος και τότε φρόντισε να τους στείλει σε πρόωρες διακοπές.

Θα έχουμε γλέντια την Πέμπτη, να μου το θυμηθείτε. Όλοι στο “Zucchero” την Πέμπτη στις 17.15 για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ΑΟΞΑΡΑΣ μας σε έναν αγώνα δίχως αύριο.

ΜΟΝΟ ΑΟΞ!!!!