Volley League: Κόντρα σε Φοίνικα στα πλέι οφ ο Εθνικός αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα

 

Κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και μάλιστα έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα αγωνιζόταν στα πλέι οφ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός με την νίκη του περασμένου Σαββάτου στην Σύρο ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση (αλλά απομένει και το ματς Κυζίκου-Παμβοχαϊκού). Στην πέμπτη θέση είναι για την ώρα ο Φοίνικας.

Έτσι, αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος, οι δυο ομάδες θα… ξανακοντράρονταν σε αγώνες πλέι οφ με τον Εθνικό να έχει το πλεονέκτημα.

Και αυτό γιατί βάσει των διασταυρώσεων ο 4ος της κανονιής διάρκειας θα αντιμετωπίσει τον 5ο. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει το βράδυ αν ο Παμβοχαϊκός φύγει νικητής από την Κύζικο, aαλλά στην χειρότερη θα είναι 5ος αν τον προσπεράσει η ομάδα της Κορινθίας.

Ενδιαφέρον είναι ότι αν διατηρηθεί 4ος ή 5ος ο Εθνικός, σε κάθε περίπτωση στα ημιτελικά, εφόσον φυσικά προκριθεί σε αυτά, πέφτει κατά πάσα πιθανότητα απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και θα παίξει με τον 8ο στα πλέι οφ.

Δείτε τις διασταυρώσεις που προκύπτουν στα πλέι οφ, αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα: