ΕΠΣ Θράκης: Ο πίνακας με τους πρώτους σκόρερς στην Α’ Κατηγορία στο φινάλε του 2016

 

Μεγαλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης έδωσε στην πρεμιέρα του β’ γύρου, η εκτός εδρας νίκη της Ελπίδας Σαπών στον ουδέτερο Μίσχο επί του Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Aποτέλεσμα να γίνεται μεγάλη “μάχη” στην πρωτη τριάδα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τον Ίασμο και το Σιδηροχώρι να βρισκονται σε απόσταση μόλις 3 βαθμων μεταξύ τους, ενω και η τεταρτη Ελπίδα μείωσε στους 6 βαθμούς την απόσταση από την κορυφη.

Η μαχη των ομαδων αυτων που έχουν και τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, μεταφερεται και στους πρωτους σκορερς του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΠΣΘράκης.

Συμφωνα με αυτά, ο  προπονητής-παικτης πέρσι του “αναγεννημένου” φετος Μέγα Αλέξανδρου Ιασμου Ναζήμ Γκιρετλή, μοιράζεται την πρωτη θεση με τον συνήθη ύποπτο αρχισκόρερ της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια Αμετ Ερκαν του Κοσμίου.

Από κοντά τους με 8 τέρματα και ένα λιγοτερο από τους δυο πρώτους, ο Μπόζης που και με την φανέλα του Ορφέα Ξυλαγανής συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, ο Μιχαλακέλης του ΠΑΟΚ Κοσμίου και ο Σεφκέτ της νεοφωτιστης Δόξα Γρατινής.

Μόνος με 7 τερματα στην τριτη θεση βρισκεται ο περσινός πρωτος σκορερ του πρωταθλήματος με την Ξυλαγανή Κώστας Πασχάλης, που φετος φορα την φανελα της Ελπίδας Σαπών. Για την τρίτη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου πρωτος σκορερ της ειναι ο εμπειρος Σάκης Γιαννακίδης με 6 τέρματα, όσα εχουν και οι Μορφακίδης, του ΠΑΟΚ Κοσμιου, ο Οσμάν της Ενωση Ασωμάτων και ο Νεαζή Αλή του Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκορερ:

9 τέρματα: Ναζημ Γκιρετλή (Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου), Αμετ Ερκάν (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

8 τέρματα: Μιχαλακέλης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Μπόζης (Ορφέας Ξυλαγανής), Σεφκέτ (Δόξα Γρατινής)

7 τέρματα: Πασχάλης (Ελπίδα Σαπων)

6 τερματα: Γιαννακίδης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Μορφακίδης,  (ΠΑΟΚ Κοσμιου), Οσμάν (Ενωση Ασωμάτων), Νεαζή Αλή (Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ