Φιλική ήττα της Εθνικής Ανδρών του Βαγγέλη Αραμπατζή από το Λουξεμβούργο

 

Ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αραμπατζής σημείωσε δύο γκολ στην ήττα της Εθνικής Ελλάδας από το Λουξεμβούργο με 22-19.

Aυτό ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, στην πόλη Νουντελάντζ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro 2020 με αντιπάλους την Κύπρο και τα Νησιά Φερόε (13-15/1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δεύτερο φιλικό δεν είχε την ίδια απόδοση που είχε στο πρώτο το οποιο κέρδισε 23-18 (θυμηθείτε ΕΔΩ) και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς έχασαν την συγκέντρωση τους με αποτέλεσμα το Λουξεμβούργο να ξεφύγει στο σκορ και να κερδίσει.

Συγκεκριμένα το ματς κρίθηκε στο διάστημα 38′- 47′, όταν το 14-15 έγινε 20-15 με σερί 6-0 για τους γηπεδούχους. Η Εθνική μείωσε σε 20-18 στο 55’, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή με το Λουξεμβούργο να «κλειδώνει» την νίκη με δύο τέρματα για το 22-18, πριν η Ελλάδα σκοράρει για το τελικό 22-19.

Η εθνική μας ομάδας επέστρεψε το απόγευμα στην Ελλάδα, όπου στις 3 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο φιλικά με την Τουρκία στην Αθήνα 5 και 6 Ιανουαρίου 2017.

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Γραμματικός): Αραμπατζής 2, Ζαμπούνης 4, Παπαδιονυσίου 3, Μάλλιος 2, Κανδύλας 2, Μυλωνάς 4, Χερουβείμ 1, Κρητικός, Μπουκοβίνας, Μωραϊτης, Νικολαϊδης, Αραπακόπουλος, Λοίζος, Μπάγιος, Τσίλης, Τσιλιμπάρης