Γ’ Εθνική: O “τελικός” για τον Εθνικό, το γόητρο του Σουφλίου και η… επιστροφή των αδερφών Λουιζίδη στον Έβρο

Με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς στις δύσκολες αναμετρήσεις που δίνουν με Κρύα Βρύση και Αγιονέρι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 18 βαθμούς αντιμετωπίζει στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που έχει 20 βαθμούς  και στοχεύει και αυτός στην παραμονή του. Ο Εθνικός θέλει να πετύχει την νίκη στην έδρα του (δεν υπολογίζουμε το 3-0 ανευ αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Εθνικό Σερρών) μετά από επτά παιχνίδια με πέντε ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά) και δυο ήττες 1-2 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και 0-2 από την ΑΠΕ Λαγκαδά. Θυμίζουμε τελευταια νίκη του Εθνικό εντός έδρας ήταν επί της Κοζάνης με 2-0 στις 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (!), ενώ έχει να κερδίσει από τις 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστική. Πάντως στον πρώτο γύρο γύρισε με το τρίποντο από την Κρύα Βρύση επικρατώντας μετά απο πολύ καλή εμφάνιση του Απόλλωνα με 3-1.

“Λευκή πετσετα” όσο αφορά την παραμονή φαίνεται να πέταξε ο Έβρος Σουφλίου που έχει μόλις 11 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Ο αποδυναμωμένος και λόγω αποχωρήσεων Εβρος υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον ντεφορμέ τελευταία και με νέο προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη στον πάγκο του, Εθνικό Νέου Αγιονερίου (23 βαθμοί) που βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει και φέτος στόχος την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Έβρου συνολικά σε οχτώ εντός έδρας αγώνες έχει 2 νίκες (2-1 Ηρακλής Αμπ. 1-0 Εθνικός Αλεξανδρούπολης), 2 ισοπαλίες (0-0 ΑΠΕΛ, 1-1 Καμπανιακός) και 4 ήττες (0-4 Καλαμαριά, 0-4 Κοζάνη, 1-2 Θύελλα Φιλώτα, 1-3 Καβάλα). Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Νομού Κιλκίς είχε επικρατήσει στην έδρα της με 1-0.

Η αγωνιστική σημαδεύεται και από την επιστροφή στον Έβρο για τα αδέρφια Λουιζίδη που μέχρι το τέλος του 2015 αγωνίζονταν στον Έβρο Σουφλίου.  Δυστυχώς όμως έρχονται όχι για να αγωνιστούν σε Έβρο και Εθνικό, αλλά αντίπαλοι τους με τις νέες τους ομάδες. Ο Μπάμπης Λουιζίδης αγωνίζεται πια στον Εθνικό Αγιονερίου και θα βρει αντίπαλο την παλιά του ομάδα. Έκανε ντεμπούτο ως βασικός την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Δόξας Δραμας, ενώ Θεοχάρης Λουιζίδης αγωνίζεται στον Απόλλων  Κρύας Βρύσης (αντίπαλος Εθνικού) και έκανε ντεμπούτο εναντίον του Άρη πριν μια εβδομάδα.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Άρης Θεσσαλονίκης-Καβάλα, Κοζάνη-Καμπανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά και Νέστος Χρυσούπολης-Θύελλα Φιλώτα. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Θυμίζουμε ότι ο Εορδαϊκός θα κερδίσει στα χαρτιά τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ