Επέστρεψε στην Βοσνία ο Τόμισλαβ Τόμιτς!

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο πρώην μέσος της Skoda Ξάνθη Τόμισλαβ Τόμιτς, μετά το εξάμηνο της παρουσίας του στην ομάδα της Θράκης με την Ζρίνσκι να είναι ο νέος του προορισμός.

Ο 25χρονος Βοσνιοκροάτης που αποκτήθηκε στις 10 Ιουνίου ως ελεύθερη μεταγραφή απο την Ζελέσνιτσαρ, και ήταν η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Ξάνθης δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του τον Ρουμάνο τεχνικό της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου, και μετά απο μόλις έξι μήνες αποχώρησε.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο γεννημένος στην Μόσταρ της Βοσνίας  στις 16 Νοεμβρίου του 1990 απο Κροάτες γονείς, απο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα έχει μόλις μια συμμετοχή και αυτή στο Κύπελλο απέναντι στον Πανελευσινιακό οπού αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Απο εκεί και πέρα ήταν συνολικά τέσσερις φορές στην αποστολή, τρείς για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής απο τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Τόμιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη της βαθμολογίας αυτή την στιγμή Ζρίνσκι, που είναι ένα βαθμό κάτω απο την πρωτοπόρο Σλόμποντα Τούζλα. Στην Ζρίνσκι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Γκαμπέλα, Σιρόκι Μπιέργκ  και της Ζελέσνιτσαρ.