Στη μνήμη Δημούδη αφιέρωσε ο Μουστακίδης τη νίκη επί του Άρη, αλλά όχι και την εμφάνιση

Στη μνήμη του Στέργιου Δημούδη αφιέρωσε τη νίκη επί του Άρη ο Σάκης Μουστακίδης, αν και όπως διευκρίνισε, δεν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την αγωνιστική εμφάνισή τους.

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής αφιερώνουμε την προσπάθεια μας και τη νίκη στη μνήμη του Στέργιου Δημούδη. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με τον θάνατο του», ανέφερε ο Μουστακίδης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Volley League. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, καθώς άλλωστε ο Δημούδης πέρα από πρόεδρος της ΓΕΑ ήταν και παλαιός παράγοντας στον Εθνικό.

Σε σχέση με την απόδοση των παικτών του, πάντως, ο Σάκης Μουστακίδης ήταν αυστηρός: «Αγωνιστικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπήκαμε στον αγώνα σωστά. Έχω παράπονο από τους παίκτες μου αλλά έχουν άλλοθι τη μεγάλη διακοπή και τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα. Περιμένω καλύτερη αντίδραση από την ομάδα μου στο ματς με τον Ηρακλή στη Μίκρα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας είπε: «Με δεδομένους τους τραυματισμούς των Κυριακίδη, Χαριτωνίδη το έργο μας από την αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Με τα προβλήματα που έχουμε πάλι καλά που παρουσιάσαμε και αυτή την εικόνα. Κάναμε την προσπάθεια μας και υπήρχαν στιγμές που δημιουργήσαμε προβλήματα στον Εθνικό. Συγχαρητήρια στον Πρώιο που ήρθε την τελευταία στιγμή στην ομάδα, προσαρμόστηκε και μας βοήθησε. Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε σήμερα πασαδόρο. Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη για την ομάδα μου. Κάθε ματς από εδώ και πέρα θα είναι σαν τελικός για την παραμονή».