Μια μέρα πριν το Κύπελλο ο Ορέστης πήρε παίκτη απο τον Έβρο Σουφλίου!

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται Ορέστης Ορεστιάδας και Έβρος Σουφλίου(13/1, 14:45), και παρά το γεγονός πως την Τετάρτη θα τεθούν αντίπαλοι στο γήπεδο του Σουφλίου διεκδικώντας το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, οπού τους περιμένει ο Άρδας Καστανέων, αυτό δεν τους εμπόδισε να προχωρήσουν σε μεταγραφικό… αλισβερίσι.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας ευχαρίστησε την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου για την παραχώρηση με μεταγραφή του νεαρού μέσου Ιωσήφ Κυλιτζίδη(φωτο), ο οποίος θα έχει την ευκαιρία αν τον επιλέξει ο προπονητής του Ορέστη Γιώργος Αραμπατζής να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην μέχρι πρότινος ομάδα του. Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης της η διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Έβρου στην προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Σ  “ΟΡΕΣΤΗΣ” δια του Διοικητικού του Συμβουλίου ευχαριστεί θερμά τον “ΕΒΡΟ”  Σουφλίου για την παραχώρηση με μετεγγραφή, του ποδοσφαιριστή του ΚΥΛΙΤΖΙΔΗ  ΙΩΣΗΦ  και του εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική όπου και αγωνίζεται τιμώντας το εβρίτικο ποδόσφαιρο.