Check in στα κεντρικά του Ρέντη για πέντε πιτσιρίκια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη (+photos)

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στου Ρέντη έκαναν… check in το βράδυ της Τρίτης πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη.

Ο λόγος για τους Θοδωρή Βουτσά, Τριαντάφυλλο Ματσά, Λευτέρη Τσιεγγελίδη, Ηλία Τσιτσεκίδη και Παύλο Λογαρά που δοκιμάζονται στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν στην πρώτη τους μέρα εκεί και την μπουτίγκ του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Όλοι τους είναι κάτω από 14 ετών και δοκιμάζονται μαζί με άλλα παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε όλη την χώρα με την προοπτική, εφόσον ικανοποιήσουν τους ανθρώπους στα κεντρικά του συλλόγου, να στελεχώσουν την Κ15 του Ολυμπιακού στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μαζί τους είναι ο προπονητής τους Παναγιώτης Λογαράς, που είναι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Η ακαδημία έχει έδρα στον Απαλό και επισήμως αποτελεί τα τμήματα υποδομής της Νίκης Απαλού, που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Εφόσον οι πέντε πιτσιρικάδες περάσουν με επιτυχία τα δοκιμαστικά, δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ακολουθώντας την πορεία και άλλων παιδιών που έχουν αναδειχθεί από την συγκεκριμένη ακαδημία και τα οποία σήμερα κάνουν καριέρα στην Super League.

Υπενθυμίζεται ότι στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνίζονται αυτήν την περίοδο δύο παιδιά από την Θράκη (ο ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης και ο κομοτηναίος Θανάσης Γιανναράκης), ενώ στο παρελθόν σε αυτές τις ακαδημίες πήγαν και αναδείχθηκαν τα αδέρφια Σιώπη, που μάλιστα προέρχονται από την ίδια αυτή ακαδημία του Ολυμπιακού στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης..

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το check in των παιδιών στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Μάλιστα, στην τρίτη φωτογραφία εικονίζονται με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής των ερυθρολεύκων Γιωργο Αμανατίδη, που θα είναι από τους ανθρώπους που θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους στην κεντρική ακαδημία των πειραιωτών…