Σε αλλαγές-εκπλήξεις στην τεχνική ηγεσία προχώρησε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!!!

Σε ριζικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ της ομάδας προχώρησε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, με τον Κώστα Βουρδόγλου να υποβάλει την παραίτηση του απο την θέση του προπονητή, παραίτηση που έγινε δεκτή με την διοίκηση του Εθνικού να δίνει τα ηνία σε έναν παλιό γνώριμο τον Σάββα Καρυπίδη.

Ο 50χροονος προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στους θρακιώτες φιλάθλους, καθώς την σεζόν 2007-2008 είχε καθίσει στον πάγκο της ΠΑΕ Θράκη που τότε αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική (σε 18 παιχνίδια είχε 7 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες). Επίσης, είχε δουλέψει ως βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Skoda Ξάνθη,  πριν έρθουν το καλοκαίρι του 2012 ως βοηθοί του Αλεξανδρουπολίτη τεχνικού οι Ουσταμπασίδης και Νεντίδης.

Ο Καρυπίδης  που έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Skoda Ξάνθη, τον Παναιτωλικό αλλά και την ομάδα της ΠΑΕ Θράκη οπού και ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Το 2009 ανέλαβε την ομάδα της Ζακύνθου και έμεινε μέχρι και τα μισά της σεζόν 2010-2011 όπου σε 40 παιχνίδια είχε 18 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες.  Ενώ τον Ιανουάριο. Εν συνεχεία αι μετά το πέρασμα του απο την Ξάνθη ως βοηθός του Ουζουνίδη ανέλαβε το 2012 τον Τηλυκράτη, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 κάθισε για μικρό χρονικό διάστημα και στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου, ενώ μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Ζακυνθιακού.

Μαζί με τον Σάββα Καρυπίδη η ομάδα προχώρησε και σε αλλαγή του γυμναστή της ομάδας, με τον Τάκη Μπακιρτζή να είναι η νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο που θα έχει ο νέος τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού:

“Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη. Στο επιτελείο του για το υπόλοιπο της περιόδου θα συμπεριληφθεί ο γυμναστής Τάκης Μπακιρτζής.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας Κώστας Βουρδόγλου υπέβαλε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης αλλά παραμένει στο πλευρό του Εθνικού στην προσπάθεια για την παραμονή του στη Γ Εθνική. Όλη η ομάδα επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Κώστα Βουρδόγλου για την μέχρι σήμερα προσφορά του.”