Έτοιμα για το μεγάλο άλμα δύο μέλη της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Κομοτηνής! Πέρασαν απο δοκιμαστικά στο Κορωπί!!!

Δύο μικροί Κομοτηναίοι, ο Φάνης Αποστολίδης και ο Θεόδωρος Δάκος επιλέχτηκαν και δοκιμάστηκαν από την Κεντρική Ακαδημία Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με την παρουσία τους.

panathinaikos komotinisΟι δυο 13χρονοι (γενν. 2002) είναι μέλη της ακαδημίας Παναθηναϊκός Κομοτηνής και κλήθηκαν για προπονήσεις από την Κεντρική Ακαδημία Παναθηναϊκού με την ευκαιρία των σχολικών τους διακοπών (λόγω εορτών) για το τριήμερο 27-29/12/2015. Μάλιστα οι δύο νεαροί Κομοτηναίοι συνάντησαν και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία στα αριστερά.

Τα δύο παιδιά, είχαν συμμετάσχει σε προπονήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» το Μάιο και το Νοέμβριο και αποτελούσαν μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης ταλέντων. Οι δύο Κομοτηναίοι ποδοσφαιριστές ήταν μεταξύ των εννέα παιδιών της ηλικίας τους που επέλεξαν οι σκάουτερς της πράσινης ΠΑΕ, από όλη τη Ελλάδα, που αποτελεί τεράστια επιτυχία γι α την ακαδημία της Κομοτηνής και δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.