Επέστρεψε στο Κιλκίς ο πρωην παίχτης του Πανθρακικού και της ΑΕΚ Σπύρος Ματεντζίδης

Μετά από έξι μήνες στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο έμπειρος πρωην στοπερ του Πανθρακικού, Σπύρος Ματεντζίδης επιστρέφει στον Κιλκισιακό.

Ο 25χρονος πια κεντρικός αμυντικός από το Κιλκίς με θητεία εκτός του Πανθρακικού, στην ΑΕΚ, στο Διαγόρα Ρόδου, την Καρδίτσα, την Κόρινθο και στον Κιλκισιακό, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καβάλας και επέστρεψε στον Κιλκισιακό που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Ματεντζίδης αποκτήθηκε “πακέτο” μαζί με τον Ανέστη Αργυρίουargyrioyαπό τον Πανθρακικό στην ΑΕΚ για 450000 ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής,  αν και άργησε 3 χρόνια  να τον εξοφλήσει, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας την περιοδο 2009-2010 από την A’ στην Β’ Εθνική. Ο Ματεντζίδης αγωνίστηκε στο τότε παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είχε εξουδετερώσει τον Ισμαελ Μπλάνκο και εντυπωσίασε τον Μπάγεβιτς, όντας βασικός στον 2ο γύρο, όπου αγωνίστηκε σε 13 ματς.

Ο Μεταντζίδης δοκιμάστηκε και έμεινε στην Kομοτηνή από τον προπονητή της ομάδας Νέων του Πανθρακικού, Ζόραν Στοΐνοβιτς, αφού στην πόλη σπούδαζε η αδερφή του και κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ως ημιαπασχόληση δούλευε στο λογιστικό γραφείο του Θόδωρου Σαββάκη, για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Δυστυχώς η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη όπου όλοι περίμεναν όπως τα αστέρια τότε της ομάδας Μπέλεκ και Αργυρίου.