Photos: 80 κλικ από την σημαντική νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού στο φινάλε του 2015

Ο Πανθρακικός του Ελεθευρόπουλου πήρε πολύ μεγάλη νίκη – οξυγόνο, την δεύτερη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας, καθώς επικράτησε δίκαια με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος και απείλησε πρώτος για γκολ, αλλα η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν ο Πανθρακικός, όταν στο 26’ η μπάλα έφτασε στον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Στιλ και πέτυχε το «χρυσό» γκολ που έμελλε να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής που έφτασε τους 11 πόντους στο πρωτάθλημα. Η μόνη ουσιαστική προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φτάσει στην ισοφάριση έγινε στο 41’ με τον Καρέλη όταν πρώτα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στη συνέχεια πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ, ενώ από την άλλη ο Πανθρακικός είχε πιο κλασικές ευκαιρίες. Στο 70’ ο Παπαγεωργίου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σάντσεθ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Στιλ, ενώ στο 74’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Ντιγκινί ο Άγγλος γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 85’ ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε τον Πανθρακικό με σύστημα 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Παπαγεωργίου, αριστερά ο Ποτουρίδης και σέντερ μπακ ο Σερφά με τον Μελίσση. Αμυντικά χαφ ήταν ο Μεχία με τον Λαδάκη, δεξί εξτρέμ ο Μπαϊκαρά, αριστερό ο Χασομέρης και πίσω από τον προωθημένο Ντιγκινί κινούνταν ο Μάρτινς.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε σύστημα 4-3-3 για τον Παναθηναϊκό, με τον Στιλ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας βρέθηκε ο Βέμερ, στο αριστερό ο Νάνο και στόπερ ήταν ο Σάντσεθ με τον Κουτρουμπή. Αμυντικό χαφ ήταν ο Εσιέν και δίπλα του κινούνταν Ζέκα και Πράνιτς, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Καλτσάς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56′ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86′ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46′ Χαβίτο), Ντιγκινί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64′ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88′ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86′ Αμπέντ).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΕΝΕΣ PHOTO STORY