Βρήκε νέα ομάδα ο Χαμζάογλου αλλά ξεκίνησε με το αριστερό

Τη νέα του επαγγελματική στέγη βρήκε ο κομοτηναίος στην καταγωγή τούρκος προπονητής Χαμζά Χαμζάογλου, μετά την απόλυσή του τον περασμένο μήνα από την Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα, συμφώνησε με την διοίκηση της Μπουρσασπορ προκειμένου να καλύψει το κενό που είχε αφήσει ο Σαγλάμ, τον οποίο αντικαθιστούσε προσωρινά ως υπηρεσιακός ο Ερσέλ Ουζγκιούρ.

Ο γεννημένος στην Ροδόπη προπονητής ανέλαβε για 1,5 χρόνο την ομάδα της Προύσας, ωστόσο στο ντεμπούτο του δεν μπόρεσε να σταματήσει το σερί των ηττών της ομάδας, που διευρύνθηκε πλέον στις έξι.

Συγκεκριμένα, η Μπούρσασπορ έχασε από την Κόνιασπορ με 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου. Πλέον η ομάδα του Χαμζάογλου βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παρατσούκλι της Μπούρσα είναι «κροκόδειλοι» και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου ο θρακιώτης προπονητής ήταν σαφής:  «Θα δω πρώτα όλους τους παίκτες και μετά θα αποφασίσουμε για προσθαφαιρέσεις».

Ο τουρκικός Τύπος χαρακτήρισε την δήλωση αυτή ως ένα μήνυμα ελπίδας για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Στοχ, που είναι υπ’ ατμόν για να εκδιωχθεί από την ομάδα καθώς σε δώδεκα συμμετοχές δεν έχει πετύχει τέρμα.