Ζελιάσκοφ τέλος από τον ΠΑΟΚ! Με νέο προπονητή θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Ορεστιάδα

Απ’ ότι φαίνεται μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επιβεβαιωθεί η λύση της συνεργασίας του Νίκι Ζελιάσκοφ με τον ΠΑΟΚ.

Ο βούλγαρος τεχνικός και ιδιαίτερα αγαπητός από το πέρασμά του στην Ορεστιάδα ως παίκτης πριν δυο δεκαετίες, βρίσκεται σε δεινή θέση μετά την δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά στην Σύρο από τον Φοίνικα.

Αν και από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, εν τούτοις, όπως γράφει το Sportsfeed, από το περιβάλλον του Βούλγαρου τεχνικού επιβεβαιώνεται ότι από το απόγευμα έχουν ξεκινήσει τις επαφές καθώς κι ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι πλέον δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Θεσσαλονίκη.

Το διαζύγιο αν δεν ανακοινωθεί το βράδυ, αυτό θα συμβεί το πρωί της Τρίτης και λογικά μαζί θα ανακοινωθεί κι ο αντικαταστάτης του. Ήδη μάλιστα από το πρωί έχει γραφτεί στο Volleynews το όνομα του Αλέκου Λεώνη ενώ ακούγονται και άλλα.

Ωστόσο αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι ότι «πρώτα θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση με τον Ζελιάσκοφ και μετά θα δούμε». Η μικρή λεπτομέρεια; Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη υποδέχεται στο Παλατάκι τον ΑΟΟ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ζελιάσκοφ δεν θα κάθεται στον πάγκο για να υποδεχθεί την αγαπημένη του Ορεστιάδα…