ΕΣΠΕΘΡ: Τα αποτελέσματα στους αγώνες και των δύο ομίλων της Β’ Εθνικής Γυναικών

Με μόλις δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα και στους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Στον δυτικό όμιλο είχαμε ένα παιχνίδι για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Στην Ξάνθη ο τοπικός Ερμογένης νίκησε με 3-1 σετ τον Αμυγδαλεώνα. Τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής Ερμής Δράμας – ΑΕ Κομοτηνής και ΓΣ Δράμας – Καβάλα θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Στον ανατολικό όμιλο, όπου μετέχουν μόνο ομάδες του Έβρου, είχαμε το βράδυ της Κυριακής μόνο μία αναμέτρηση στην Ορεστιάδα με τον τοπικό Άθλο να επικρατεί του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η Νέα Βύσσα είχε κερδίσει επίσης μέσα στην Ορεστιάδα τον ΑΟΟ με 3-0 σετ, λόγω της αναμέτρησης που είχε την Κυριακή με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης για την β’ φάση του Κυπέλλου Γυναικών.

Και οι δύο αυτές αναμετρήσεις ήταν για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η οποία θα ολοκληρωθεί του… χρόνου και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου με την αναμέτρηση Αμαζόνες Μαΐστρου – Εβρος Σουφλίου. Ρεπό αυτήν την αγωνιστική είχε η Θύελλα Φερών.