Οι τέσσερις ηρωικοί φίλαθλοι του Εθνικού που βρέθηκαν στην Κηφισιά

Σε μία γωνία του Ζηρινείου το βράδυ του Σαββάτου βρισκόντουσαν και τέσσερις οπαδοί του Εθνικού, με το κασκόλ τους, να στηρίξουν την προσπάθεια του Σάκη Μουστακίδη.

Η διακύμανση του αγώνα με την Κηφισιά δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια για να πανηγυρίσουν, αλλά και μόνο η παρουσία τους προκάλεσε αίσθηση.

Βλέπετε, στην Αθήνα οι ομάδες δεν είναι συνηθισμένες να βλέπουν έστω και τέσσερις οπαδούς των φιλοξενούμενων, όταν πρόκειται για επαρχιακά σωματεία χωρίς τις στρατιές φιλάθλων που έχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης.

Δεξιά βλέπετε τον Αποστόλη, που ήταν και αυτός που έφερε το κασκόλ, και δίπλα του τον γιο του Σταύρο, που υπηρετεί την θητεία του και μόλις είχε έρθει από την Θήβα. Ο Αποστολής μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και πηγαίνει κάθε φορά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», μιας όμως και βρέθηκε στην Αθήνα, δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει τον γιο του και να έρθουν στο γήπεδο.

Αριστερά, υπήρχαν και συγγενικοί λόγοι για την παρουσία τους στο Ζηρίνειο. Ο Χρήστος μένει μόνιμα στην Αθήνα και είναι θείος του λίμπερο του Εθνικού Άκη Δαρίδη και η κοπέλα της παρέας, η Ελένη, είναι η αδερφή του. Σπουδάζει στην πρωτεύουσα και ήρθε να δει τον μεγάλο της αδερφό από κοντά.

Έστω και αν η εμφάνιση δεν συνοδεύθηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Εθνικό, η παρουσία των τεσσάρων ηρωικών φιλάθλων του προκάλεσε αίσθηση στους οπαδούς των γηπεδούχων, που τους υποδέχθηκαν ανάμεσά τους χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε αντιληπτό ότι και σε άλλα σημεία της (μικρής) εξέδρας του Ζηρινείου υπήρχαν φίλοι και συγγενείς των αθλητών του Εθνικού, αλλά αυτοί δεν έφεραν διακριτικά της ομάδας.