Το pregame του αγώνα ΑΟ Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Βούλγαρο Πλάμεν Κριστόφ αντί του Σουηδού Γιόχαν Ίσακσον, η Ορεστιάδα θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της VolleyLeague (16:00 LIVE ThrakiSportS).

Η εβρίτικη ομάδα μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού και βρίσκεται στην προτελευταία θεση, πανω μόνο από την Λαμία, και θέλει να κάνει νέα αρχή με νίκη στο “πρασινο” ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου θα κάνει ντεμπούτο ο νεος της τεχνικός.

Ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ είπε: «Έκανα δύο προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε ομάδα. Υπάρχουν δυνατότητες αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τώρα βλέπω τον Παναθηναϊκό σε βίντεο ώστε να ετοιμάσουμε την τακτική μας. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα παίξει καλύτερα από πριν. Τις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερα».

Ο Παναθηναϊκός που έχει πέντε βαθμούς μετρά δύο συνεχόμενες νίκες με Λαμία και Φοίνικα και θέλουν να τριτώσουν τις επιτυχίες τους.Το βράδυ της Τρίτης πέταξε ο Παναθηναικός για Αλεξανδρούπολη και από εκεί έφτασε οδικώς στην Ορεστιάδα. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρήστος Μπέλος που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ορεστιάδα δήλωσε: «Είναι δύσκολος αγώνας σε δύσκολη έδρα. Θέλουμε να κάνουμε την τρίτη σερί νίκη μας για να ανέβουμε . Η Ορεστιάδα δεν πατάει ακόμα καλά στο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να το εκμεταλευτούμε. Με οδηγό τη νίκη με τη Σύρο». Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Γεωργιάδης και Τζεπκινλής.

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων η Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί 22 φορές για το πρωτάθλημα με τους αθηναίους να προηγούνται στις νίκες με 16-6, ενώ ο Δημητρης Ανδρεόπουλος θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τον Παναθηναϊκό στην Ορεστιάδα (είτε ως παικτης, είτε ως προπονητής). Το αν θα τα καταφέρει ή αν ο ΑΟΟ θα πάρει την πρώτη του νίκη στη σεζόν, θα το γνωρίζουμε αργά το απόγευμα…