Γ’ Εθνική: Ο Μκρτσιαν άνοιξε τον δρόμο για να παραμείνει ο Νέστος στην δεύτερη θέση

Ο Νέστος Χρυσούπολης διατηρείται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, πίσω από τον Άρη, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένας Εβρίτης, ο Ανδρέας Μκρτσιαν, να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει τον δρόμο για μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Αυτό το γκολ επετεύχθη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κοντινή κεφαλιά από φάουλ του Μπουλγούρα και απεδείχθη καθοριστικό. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 73′ με κεφαλιά του Νίκου από σέντρα του Δεσύλλα και το τελικό 3-0 στο 82′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του του Μπουλγούρα.

Ο Νέστος απείλησε με Χασάνογλου στο 8′, με Λαζαρίδη στο 15′, Κούτεφ στο 32′ και Σγκούρι στο 55′. Ευκαιρίες για την Κρύα Βρύση είχαμε με τους Ίβιτς και Μπρέγκου στο 38, με Δανιηλίδη στο 39′ ενώ αξεοσημείωτο είναι το δοκάρι του Σ. Παπαδόπουλου στο 69′, με το οποίο θα ισοφάριζε το γκολ του Μκρτσιαν.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Κυριάκου Καγιά για την ηλεκτρονική έκδοση της καβαλιώτικης εφημερίδας «Πρωινή», δεν έπαιξε ο Γκατζολάρι με την ομάδα του Νέστου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Χασάνογλου (77’ Γαμβρέλης), Μκρτσιάν, Δεσύλλας, Παπαδάτος, Λαζαρίδης (61’ Νίκου), Κούτεφ, Ζγκούρι (83’ Μανούκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Παπαδόπουλος Χρ. (86’ Σιδέρης), Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Σέρα, Νίρλας, Δανιηλίδης (74’ Γκελοσάνι), Ίβιτς, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ. (86’ Πάρρας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ