Γ’ Εθνική: Κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου

Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για τον Α’ Όμιλο με τις ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης να συνεχίζουν να πηγαίνουν…. πακέτο, αγωνιζόμενες αυτή τη φορά και οι δύο εντός έδρας.

Στο «Φώτης Κοσμάς» ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί το ιδιαίτερα ισχυρό φέτος Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει επάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (υπενθυμίζεται ότι φέτος υποβιβάζονται οι μισές ομάδες!). Την ίδια ώρα στην Ορεστιάδα (αφού στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα) ο Έβρος Σουφλίου θα υποδεχθεί τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρει ανάσες και να βρεθεί πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη.

Το παιχνίδι της Ορεστιάδας σφυρίζει ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Κουλα και Κηλικιώτη από την Ξάνθη. Αντίθετα, για το ματς της Αλεξανδρούπολης έχει οριστεί τριπλέτα από την Χαλκιδική που αποτελείται από τους Δημητριάδη, Κελάζογλου και Μαλανδρή. Τα δύο παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00 το μεσημέρι, νέα ώρα έναρξης μετά την αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα, και φυσικά θα υπάρχει live με την εξέλιξη των αγώνων από το ThrakiSportS όπως κάθε Κυριακή.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης επικράτησε της ΑΕΠ Λαγκαδά με 2-0, έκανε το πέντε στα πέντε και θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και έχοντας ήδη κάνει από την πρεμιέρα και το ρεπό του, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της Κυριακής. Πέρα από τα ματς Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Εβρος Σουφλίου – Απόλλων Καλαμαριάς έχουμε πάντως σημαντικά παιχνίδια.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής: Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εορδαϊκός – Καμπανιακός, Καβάλα – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Έβρος Σουφλίου – Απόλλωνας Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών – Θύελλα Φιλώτα και Κοζάνη – Δόξα Δράμας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ