Α2 Aνδρών: Eπιστρέφει με νίκη από την επικίνδυνη έξοδο στην Λάρισα η ΑΕ Κομοτηνής

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε στην Λάρισα η ΑΕ Κομοτηνής επί της ΕΑΛ με 2-3 και εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη τετράδα του πρωταθληματος.

Η ομάδα της Κομοτηνης απέναντι σε μια ομάδα από τις ασθενέστερες του πρωταθλήματος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και φάνηκε ότι θα πάρει ένα έυκολο απόγευμα. Δυστυχώς λίγο η κούραση, λίγο η υποτίμηση του αντιπαλου έκανε το παιχνίδι ντέρμπι και ευτυχώς έστω και στο τέλος οι παίχτες του Τσιακμάκη σοβαρεύτηκαν και επικράτησαν εύκολα στο ται μπρέικ.

Η ΑΕ Κομοτηνής πήρε εύκολα τα δυο πρωτα σετ του αγώνα με 25-20 και 25-18 δείχνοντας ότι θα πάρει ένα εύκολο τρίποντο απέναντι σε μια αδύνατη ομάδα. Η ΕΑΛ όμως απάντησε και ισοφάρισε σε 2-2 τα σετ του αγώνα, επικρατώντας εύκολα 25-21 και 25-16 στο τρίτο και τέταρτο σετ ελπίζοντας ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ, όπως την έκανε προ δυο εβδομάδων και ο ΑΟ Σερρών (3-2 την ΑΕΚ).

Το πέμπτο σετ ήταν ένας περίπατος για την ομάδα της Κομοτηνής που σοβαρεύτηκε και επικρατησε 15-3 παιρνοντας 2 πόντους και πετώντας έναν που μπορούσε άνετα να τον κατακτήσει. Με την νίκη της αυτή με 3-2 η ΑΕΚ έφτασε τους εννιά πόντους και βρίσκεται στην τέταρτη θέση ενώ η ΕΑΛ έφτασε τους 2 βαθμούς στο πρωταθλημα.

Τα σετ: 2-3 (20-25, 18-25, 25-21, 25-16, 03-15)

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τέλιος) Περουλάκης, Ναλετάκης, Γερομίχαλος, Μαντάρας, Ματούλας, Μαγκούτης, Γαλάνης (λ) / Σωτηρίου (λ), Καλύβας, Μυλωνάς, Μωυσιάδης, Ταμπόσης, Τσούμαρης, Δεληγιάννης.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Τσιακμάκης) Παπαδόπουλος, Βαρελάς, Δημόπουλος, Καψαλιάρης, Χατζηβλάσιου, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου (λ) / Τσιαμήτας, Τερζόγλου Παπασπύρος, Αβερκιάδης, Φάκας.