Η αλλαγή ώρας φέρνει αλλαγές και στις ώρες έναρξης των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Από τα ξημερώματα της Κυριακής επιστρέφει η χειμερινή ώρα, κάτι που σημαίνει ότι στις τέσσερις το πρωί θα γυρίσουμε τους δείκτες μία ώρα πίσω ώστε να δείχνουν τρεις και θα κερδίσουμε οι πάντες μια ώρα ύπνο.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί και σε αλλαγές στις ώρες έναρξης των αγώνων. Για παράδειγμα, στην Super League τα ματς αντί να διεξάγονται στις 16:00, στις 18:15 και στις 20:30 θα διεξάγονται ήδη από το Σάββατο στις 15:00, στις 17:15 (όπως το κυριακάτικο “Ελ Θράκικο” του Πανθρακικού με την Ξάνθη) και στις 19:30. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή αφορά τόσο τα παιχνίδια του Σαββάτου όσο και τις Κυριακής.

Αντιστοίχως, τα κυριακάτικα ματς της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσουν στις 15:00, ανάμεσά τους και τα παιχνίδια του Έβρου Σουφλίου στην Ορεστιάδα και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο “Φώτης Κοσμάς”.

Όσο για τα τοπικά πρωταθλήματα; Στην ΕΠΣ Ξάνθης κοινή ώρα έναρξης τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ Κατηγορία το Σάββατο και την Κυριακή έχει οριστεί στις 15:30. Επίσης, στην ΕΠΣ Θράκης η ώρα ήδη από το Σάββατο μεταφέρεται στις 15:00 για τα ματς της Α1 και Α2 Κατηγορίας και φυσικά την Κυριακή για την Β’ Ερασιτεχνική.

Αντιθέτως, στον Έβρο διατηρείται η παλιά ώρα στα ματς του Σαββάτου και εφαρμόζεται νέα από την Κυριακή. Επομένως οι αγώνες της Α’ και Β’ Κατηγορίας που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο θα διεξαχθούν στις 16:00 το απόγευμα ενώ τα απογευματινά ματς της Κυριακής θα ξεκινήσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00.