ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Μεγάλη νίκη στις Σέρρες με έναν πόντο διαφορά για τις Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης

Αγώνας με συναρπαστική εξέλιξη ήταν αυτός που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Ασπίδα 2001 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος νεανίδων.

Οι φιλοξενούμενες στάθηκαν πιο ψύχραιμες, πιο τυχερές αλλά και πιο ικανές στο τέλος και κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 42-43, έχοντας δύο εύστοχες βολές λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα σημείο δεν κατάφερε κάποια ομάδα να πάρει μεγάλο προβάδισμα. Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 9-8 στην πρώτη περίοδο αλλά βρέυγκε πίσω με 20-21 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ασπίδα Ξάνθης εξασφάλισε βραχεία κεφαλή τριών πόντων με το σκορ 31-34 να παραμένει σε απόσταση… ενός σουτ, ενώ το δραματικό τέταρτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τις δυο βολές που προαναφέρθηκαν για να πάρει τη νίκη η Ασπίδα με 42-43.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της συγκλονιστικής αναμέτρησης τα κατέγραψε το serresbasket και μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.