Θέλει Κλέιτον στον Ηρακλή ο Παπαδόπουλος!

Επιβεβαίωσε τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ηρακλή για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Skoda Ξάνθη Σίλβα Κλέιτον, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου ο προπονητής του «γηραιού» Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena fm μια μέρα μετά την μαθηματική άνοδο του Ηρακλή στην Super League, τονίζοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα του τον Σίλβα Κλέιτον αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια σκέψη για τον Κλέιτον. Ο Κλέιτον έχει αδιαμφισβήτητα ταλέντο, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και από εκεί και πέρα είναι θέμα συζητήσεων και οικονομικό. Μακάρι ένας τόσο ταλαντούχος παίκτης να έρθει στον Ηρακλή».

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ηρακλή ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε πως : «Η βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες της φετινής σεζόν και θα προσθέσουμε ποιοτικούς παίκτες που δεν θα ξεπερνάν τον αριθμό των πέντε. Έχει νέα παιδιά η ομάδα, πρέπει να τα εμπιστευτούμε και θα πάρουμε παίκτες να τους βοηθήσουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παραπάνω παίκτες και να χρεώσουμε πάλι την ομάδα. Πάντα θα βλέπουμε και νέους παίκτες, θα κάνουμε σκάουτινγκ και ήδη έχουμε στην επαγγελματική ομάδα τρία αξιόλογα παιδιά από την Β’ ομάδα. Πάντα μας νοιάζει να χτίζουμε και τις μικρότερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά».