Όσα έγιναν στην “φιέστα” του Νέστου απέναντι στο Διδυμότειχο

Ο Νέστος Χρυσούπολης επιβεβαίωσε τα αρχικά προγνωστικά που τον ήθελαν ως το πρώτο φαβορί για την εξασφάλιση της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς μετά και την θριαμβευτική νίκη με 5-0 επί της ΑΕ Διδυμοτείχου επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στη Γ’ εθνική.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από 2000 οπαδούς του, ο Νέστος έκλεισε μια εξαιρετική από κάθε άποψη χρονιά (άνοδος στην Γ’ Εθνική, κατάκτηση κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας, κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΠΣ Καβάλας), απέναντι στο πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου που αρκέστηκε στις “δάφνες” του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα του Νέστου και του Νίκου Καραμπετάκη έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την πρόθεσή της να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση της ανόδου, καθώς το πρώτο ημίχρονο την βρήκε να προηγείται με 4-0 με γκολ του Κούτεφ στο 8′, του Κουρτ με αυτογκόλ-στο 21′, του Ζγκούρι στο 31′ και του Χασάνογλου στο 34′.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και πέμπτο γκολ (με τον Μαχαιρούδη στο 50′) και να παίρνουν πανηγυρικά την πρωτιά στον όμιλό τους και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ (64′ Εμμανουηλίδης), Παυλακάκης, Μανούκος, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου, Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι (53′ Μαιδανός)

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Ευαγγελίδης, Θεμελάκης, Παπούδης (83′ Χρηστίδης), Τζανετάκος, Γκατσιούδης(65’ Ψαρράς), Μεμούρης, Τζίτσκαρης, Ψαρράς (46’ Πατσιαλάκης), Κουρτ (86′ Αντίκογλου), Γιαννόπουλος, Ιντζές