ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στη νίκη ανόδου του Άρη Πετεινού επι του ΑΠΟΞ

Έστω και με το αγχωτικό 1-0 ο Άρης Πετεινού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΞ και με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να φτάσει όσο πιο νωρίς στην επίτευξη ενός τέρματος που θα «έλυνε» τα πόδια τους, όμως παρά την πίεση και την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους οι παίκτες του Άρη είχαν τις ευκαιρίες όχι όμως την κλασική που θα τους έφερνε κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απέναντι στην νεανική και πολύ ταλαντούχα ομάδα του ΑΠΟΞ έψαχναν τους χώρους για να διασπάσουν την άμυνα τους. Η είσοδος του Τσάνι συνέβαλε πολύ σε αυτό με τον επιθετικό του Άρη να είναι η αιχμή του δόρατος στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Σε μια από αυτές μάλιστα ο Τσάνι κατάφερε να είναι ο «χρυσός» σκόρερ, με την συμπλήρωση 63’ λεπτών ο επιθετικός του Άρη μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλεξούδη. Μετά το γκολ του Άρη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να «παγώσουν» τους αντιπάλους τους. Αρχικά με τον Καζήμογλου στο 75’ όταν το γυριστό του απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Αναστασιάδης, και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Άρη χωρίς να βρει ωστόσο εστία.

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Λιώλιο.

ΑΠΟΞ: Αλεξούδης, Παπούδης(72’ Ευφραιμίδης), Μπουτζώνης, Ρουμπινίδης, Τσουρδίνης(46’ Κιαζϊμογλου), Καλαϊτζής, Μουξιός(68’ Βαρελάς), Θεολογίτης, Καλπάκογλου, Κιολείδης, Μπάρος

Άρης Πετεινού: Αναστασιάδης, Μπαρσεγιαννίδης, Θωμαίδης Γιωργ.(46’ Τσάνι), Πουτακίδης Λ., Κασάπογλου(78’ Οικονόμου), Ιγιαννίδης, Δασκαλόπουλος, Καρύδης, Θωμαίδης Ιωαν.(40’ Διαμαντής), Πουτακίδης Γ., Γκαγκαίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β1