Πρεμιέρα με μεγάλα ματς στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Πρεμιέρα έχουμε το απόγευμα στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ. Οι πρωταθλήτριες όλων των νομών της χώρας έχουν χωριστεί σε 14 ομίλους των 4 ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, αυτές της Θράκης βρίσκονται μαζί στον πρώτο όμιλο με την πρωταθλήτρια Καβάλας.

Η τελευταία είναι ο Νέστος Χρυσούπολης που μόλις την περασμένη Τετάρτη κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών και από πολλούς φαντάζει το φαβορί για την άνοδο, όμως ο προπονητής της ομάδας έσπευσε να διευκρινίσει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί πριν ξεκινήσει η διαδικασία και να πει πως σε περίπτωση που ο Νέστος δεν επιστρέψει στην Γ’ Εθνική τότε θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία, που δεν θα αναιρείται από το γεγονός ότι ήδη στην σεζόν η ομάδα της Χρυσούπολης κατέκτησε το τρεμπλ (Πρωτάθλημα ΕΠΣ Καβάλας, Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας και Κύπελλο Ερασιτεχνών).

Στην πρεμιέρα των μπαράζ ο Νέστος δοκιμάζεται στο γήπεδο της Φελώνης από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου (ο οποίος δήλωσε ότι εκεί θα δώσει όλα τα παιχνίδια του στην διαδικασία των μπαράζ). Την ίδια ώρα, στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης “Γιώργος Παπαδριέλλης” που βρίσκεται πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής, η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου. Οι δυο αγώνες αρχίζουν στις πέντε το απόγευμα (17:00 της 10/5) και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ