Να ξεκινήσει με το δεξί τα μπαράζ ανόδου θέλει ο Άρης Αβάτου!

Με το πιο δύσκολο παιχνίδι των μπαράζ ξεκινά την προσπάθεια του για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου, που την Κυριακή στις 17:00 υποδέχεται στο γήπεδο της Φελώνης τον Νέστο Χρυσούπολης.

Η ομάδα της Χρυσούπολης που λίγες μέρες νωρίτερα κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών φαντάζει ως ο πιο ισχυρός αντίπαλος της Ξανθιώτικης ομάδας στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με το ματς της Κυριακής να έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά δείχνει πανέτοιμη για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της, και μετά την περσινή εμπειρία των μπαράζ και την δεύτερη θέση πίσω από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα παρουσιαστεί πιο έμπειρη στην δοκιμασία των μπαράζ για την επίτευξη των υψηλών στόχων της.

Στα αγωνιστικά η ομάδα έχει δύο σημαντικές απουσίες, με τον Στέφανο Κομεσίδη να ταλαιπωρείται απο τράβηγμα στον προσαγωγό, και τον Γιοκάν Παλατίν που βρίσκεται στην Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους και δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό σύσσωμη οι διοίκηση και τα μέλη αυτής του Άρη Αβάτου καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και αγώνα για να είναι όλα στην εντέλεια στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, και να παρέχουν όλες τις ανέσεις στον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στην Φελώνη για να απολαύσει δύο πολύ καλές ομάδες.

Μάλιστα θα υπάρχει διαχωρισμός στις εξέδρες για να είναι πιο ομοιογενείς οι κερκίδες και να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, με τους Ξανθιώτες φιλάθλους να βρίσκονται στο βόρειο τμήμα και τους φίλους του Νέστου στον νότιο του γηπέδου. Οι άνθρωποι του Αβάτου προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι γιορτή με πολλές εκδηλώσεις, μουσική, και μπλουζάκια και καπελάκι του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης με την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο.

Για όσους ποδοσφαιρόφιλους στην Ξάνθη δεν έχουν αποφασίσει πως θα περάσουν το απόγευμα της Κυριακής τους, μια καλή πρόταση είναι να βρεθείτε το γήπεδο της Φελώνης και να δείτε μια σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων της περιοχής μας. Για όσους τώρα είτε λόγω απόστασης είτε για άλλους λόγους δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, το ThrakiSportS θα βρίσκεται στην Φελώνη, όπως και στην Κομοτηνή για το παιχνίδι των Προσκυνητών με την ΑΕ Διδυμοτείχου και θα σας μεταφέρει με ζωντανή ενημέρωση τα όσα συμβαίνουν στα δύο γήπεδα στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου, όπως και σε όλους τους αγώνες μέχρι την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.