Νέα νίκη για τον Αρίωνα! Μία νίκη μακριά από την τελική φάση του Εφηβικού !!!

Την Τρίτη διαδοχική του νίκη σημείωσε ο Αρίων Ξάνθης στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να κερδίζει στο κλειστό της Νεάπολης την Φαλλώρεια Τρικάλων με 64-48.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, και τον Αρίων έστω και δύσκολα να καταφέρνει να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με τρείς πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Παπαδόπουλου πάτησαν το γκάζι, και με εξαιρετική άμυνα αλλά και αποτελεσματική επίθεση κράτησαν σε χαμηλό σκορ τους αντιπάλους τους και να φτάσουν σε μια άνεση νίκη με 64-48.

Πλέον οι παίκτες του Αρίων Ξάνθης έχουν «πάρει» το εισιτήριο για την Τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος στα χέρια τους και το μόνο που τους απέμεινε είναι να το «τσεκάρουν» στο αυριανό παιχνίδι με τα Μουδανιά οπού ο σύλλογος της Ξάνθης θέλει τη νίκη για πάρει την πρωτιά και να κερδίσει με τέσσερις νίκες την πρόκριση για τα τελικά, και να μην χρειαστεί να περιμένει τους αγώνες της τελευταίας ημέρας.
Για ακόμη ένα παιχνίδι σε εξαιρετική μέρα ήταν ο Παναγιώτης Ερμείδης που με συνοδυπόρους στο σκοράρισμα τους Σαββουλίδη, Καρτάλη και Θεοδωρόπουλο οδήγησαν τον Αρίων σε ακόμη μια μεγάλη νίκη. 
Δεκάλεπτα: 15-15, 30-33, 37-47, 48-64
Αρίων Ξάνθης: Ερμείδης Π.  26(2), Ερμείδης Δ. 3(1), Σαββουλίδης 14(3), Καρτάλης  12, Πολυχρονίδης, Κοτανίδιης, Παπαδόπουλος Ακ., Θεοδωρόπουλος  9(1), Καρύμποβ, Τάσσος, Γιαρίμγλου, Παπαδόπουλος Χρ.